• web development
  • frontend
  • backend
  • databases
  • productontwikkeling
bottom Wat doe ik?

Stonebeard is een allround freelance webdeveloper.

Allround betekent in dit geval ook echt allround, op senior niveau. Het kunnen meedenken met klanten en interactief durven aan geven wat een klant nodig heeft, maakt Stonebeard dé sparringpartner voor digitale projecten.

Meedenken

Een development nerd die kan meedenken en op niveau concepten kan uitleggen op een verfrissende niet contactgestoorde manier

Meedoen

Mooie praatjes en plaatjes zijn geen eindproduct! Een Rotterdamse attitude van niet lullen maar poetsen zie je terug in scherpe deadlines en keihard werken

Allround kennis

15+ jaar ervaring smelten Frontend en Backend skills samen tot een Zwitsers-development-zakmes

Ontzorging

De allround kennis uit zich voornamelijk in ontzorging omdat er geen dingen beloofd worden die niet kunnen omdat frontenders vaak te weinig kennis hebben van backend programmeren, wat vaak meer kosten met zich meebrengt!

Mijn Services

Het ontwikkelen van digitale producten heeft veel voeten in de aarde. Bij veel van de aspecten die bij het realiseren van een project of product komen kijken kan Stonebeard helpen.

Concept

Frontend

Backend

Begeleiding

Producten

White label

Waarom kies je voor Stonebeard?

Voornamelijk de snelheid en kwaliteit waarmee projecten afgerond worden. Door een optimale werkmethode en kennis van diverse web technieken ligt de snelheid van ontwikkelen vele male hoger dan bij developers van traditionele detacheerders.

Stonebeard's Portfolio

De meeste projecten die ik doe zijn white label als freelance kracht waardoor het opzetten van een portfolio lastig is. Neem contact met me op voor een concreter beeld van wat ik gedaan heb.